Η εταιρία

Η Εταιρία μας
Με σκοπό την ικανοποίηση και του συνόλου των καταναλωτών δημιουργήσαμε την σελίδα www.led-market.gr για να προσφέρουμε λαμπτήρες LED, ηλεκτρολογικό υλικό και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας οικιών και επαγγελματικών χώρων.
 
Ποιοι είμαστε

Το www.led-market.gr εμπορεύεται προϊόντα φωτισμού LED προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής (ως και 50.000 ώρες λειτουργίας) και πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος Η εταιρία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της με σκοπό μεταξύ άλλων και την διανομή λαμπτήρων τεχνολογίας LED κα ηλεκτρολογικού υλικού, σε ανταγωνιστική τιμή και με δυνατότητες που να καλύπτουν τις ανάγκες των συνεργατών μας και πελατών μας, παρέχοντας παράλληλα άρτια τεχνική υποστήριξη. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 25.000 ωρών λειτουργίας

Διατίθενται προϊόντα για οικιακή και επαγγελματική χρήση στις παρακάτω κατηγορίες: LED φωτισμού δημοσίων και ιδιωτικών υπαίθριων χώρων οδών κλπ. Προβολείς LED, Λάμπες LED, Φωτιστικά ψευδοροφής LED, Σπότ LED, Ελεγκτές LED, Τροφοδοτικά και αξεσουάρ για LED, Ταινίες LED, Πακέτα LED, και τα προσφέρουμε για κτίρια, γραφεία, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές σε αστικές περιαστικές και βιομηχανικές περιοχές, σε καταστήματα, σπίτια, καθώς και διαφημιστικές κατασκευές νέας γενιάς με φωτισμό LED σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα.- με δέσμευση ευθύνης και επιδεικνύοντας επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη (και μετά την πώληση και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της αγοράς). Η φιλοσοφία μας στο www.led-market.gr είναι καθαρά επαγγελματική και η εξυπηρέτηση των συνεργατών μας πελατών μας είναι το πρώτο μέλημα μας. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη διαφήμιση, για το www.led-market.gr είναι τα προϊόντα μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Διαθέτουμε:
Άριστη γνώση των προϊόντων μας ,Υψηλή ποιότητα , Υποστήριξη πριν και μετά την πώληση σε όλη την γκάμα των τεχνολογίας αιχμής προϊόντων LED που προσφέρουμε.
 
Αποτέλεσμα
Mέγιστη χρηματική απόδοση ανά προϊόν σε σχέση με την τιμή του. Η Εταιρία μας συνεργάζεται με καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, επαγγελματίες, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες διακοσμητές, και γενικά με επαγγελματίες που κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας.
 

Συνέχεια