Αποστολές & Επιστροφές

Οι αποστολές από την Εταιρία μας εκτελούνται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) σε όλη την Ελλάδα. Επίσης για μεγάλα δέματα ή παλέτες η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννοήσεως με την Εταιρία μας.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

1) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB SITE ΜΑΣ WWW.LED-MARKET.GR

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Παραγγελία]στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Το Καλάθι μου] που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα μας, πατάτε στο επόμενο βήμα και κάνετε είσοδο με τον λογαριασμό σας η νέα εγγραφή πελάτη για ολοκληρώνετε την αγορά σας.

2) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 2821074199 καθημερινά από της 09:00 έως και τις 18:00..

3) ΜE E-mail

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@led-market.gr ή να χρησιμοποιήσετε την Φόρμα Επικοινωνίας (εδώ) με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση θέλετε. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το led-market.gr συνεργάζεται με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα)για την ταχεία αποστολή των παραγγελιών σας. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίνονται την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα:

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Για δέματα έως 2 κιλά, το κόστος είναι 4€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,10€. Για αγορές πάνω από 70€ η αποστολή προϊόντων είναι χωρίς χρέωση

Η αποστολή με αντικαταβολή επιβαρύνετε επιπλέον 3€ έξοδα αντικαταβολής. Για αγορές πάνω από 40€ τα έξοδα αντικαταβολής είναι 0€

Υπάρχει επίσης δυνατότητα για βαριά και ογκώδη δέματα αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, της οποία την πληρωμή αναλαμβάνετε εσείς.

*Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται συναρμολόγηση προϊόντων.

Οι τιμές προϊόντων του καταστήματός μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σε περίπτωση που κάποιο προιον είναι σε προσφορα τα εξοδα της αντικαταβολης και των μεταφορικών χρεώνονται κανονικά ανεξαρτήτως του τελικου ποσού παραγγελίας

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αυτή αποσταλεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές Προϊόντων».

Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση παραγγελιάς δεν θα είναι έγκυρη χωρίς την αποδοχή της Εταιρίας Led Market και σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας, με την επιφύλαξη όλων των άλλων δικαιωμάτων της Led Market

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο (αντίγραφα αυτών).

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με την Εταιρία μας, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής Αν το προϊόν έχει βλάβη αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα της Εταιρίας μας, τότε επιστρέφεται με έξοδα της Εταιρίας και πιστώνεται στο όνομα του αγοραστή.

Αν το προϊόν κρίνεται ότι πρέπει να επισκευαστεί στις εγκαταστάσεις της Led Market τότε αποστέλλεται με έξοδα του αγοραστού, επισκευάζεται και επιστρέφεται στον αγοραστή με έξοδα του αγοραστή.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτές από την Εταιρία μας οποιεσδήποτε επιστροφές.

Μετά την παρέλευση των 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων η Εταιρία μας δεν δέχεται επιστροφές.

Η Εταιρία μας αποδέχεται τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόνον όταν είναι σε άριστη κατάσταση και συσκευασία.

Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας του αγοραστού, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση στον αγοραστή του κόστους μεταφοράς.

Σε περίπτωση λάθους εκτέλεσης παραγγελίας από την Εταιρία μας, η Εταιρία μας φροντίζει με δικά της έξοδα και μεταφορική να μεταφέρει τα προϊόντα στην έδρα του.

ΠΡΟΣΟΧΗ !
 Προϊόντα που παραλάβατε και για οποιοδήποτε λόγο δεν τα θέλετε, θα πρέπει να επιστραφούν σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα έκδοσης του τιμολογίου.

Προϊόντα τα οποία σας έχουν έρθει λάθος και θέλετε να σας στείλουμε τα σωστά, θα πρέπει πρώτα να επιστρέφονται στην εταιρία και μετά να σας στέλνουμε τα σωστά.

Σε περίπτωση που θέλετε να σας σταλούν πρώτου επιστρέψετε τα λάθος προϊόντα, θα χρεώνονται κανονικά και όταν παραλαμβάνουμε τις επιστροφές θα σας πιστώνεται το ποσό.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών Led Market

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2821074199 είτε μέσω e-mail στο info@led-market.gr

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για προϊόντα που είναι προβληματικά, η επιστροφή θα γίνεται με χρέωση της εταιρίας μας, εφόσον τα προϊόντα επιστραφούν μέσα σε 10 ημέρες από την ημέρα που τα παραλάβατε.

Για προϊόντα που είναι προς επισκευή η επιστροφή θα γίνεται με χρέωση του πελάτη.

Αν σε κάποια επιστροφή υπάρχουν προβληματικά και προς επισκευή προϊόντα, η χρέωση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Προσοχή: Τα προϊόντα πρέπει να είναι πακεταρισμένα στην αρχική τους μορφή έτσι όπως τα παραλάβατε, ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

Η επιστροφή χρημάτων γίνετε με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό Piraeus  Bank χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Σε περίπτωση που έχετε κάποια άλλη τράπεζα εκτός Piraeus Bank επιβαρύνεστε τα τέλη μεταφοράς χρημάτων προς αυτή.

ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ;

Η αξία των χρημάτων που θα σας επιστρέψουμε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες

Αν θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς τα έξοδα αποστολής του δέματος με το είδος που επιστρέφετε σε εμάς, ενώ το λάθος δεν είναι δικό μας ή το είδος δεν είναι ελαττωματικό τότε θα πρέπει να αφαιρέσουμε από την αξία επιστροφής την αξία των εξόδων αποστολής για την επιστροφή.

Αν επιστρέψετε ένα μόνο προϊόν από μια παραγγελία με περισσότερα προϊόντα για την οποία πληρώσατε έξοδα αποστολής (και η επιστροφή του είδους αυτού οφείλετε σε λάθος μας ή σε ελαττωματικό προϊόν) τότε θα σας επιστραφούν τα έξοδα αποστολής μόνο για το προϊόν αυτό (η αναλογία των εξόδων).

Αν μας επιστρέψετε ένα είδος για το οποίο δε χρεωθήκατε έξοδα αποστολής τότε
1) σε περίπτωση που η επιστροφή δεν οφείλετε σε δικό μας λάθος ή δεν οφείλετε σε ελαττωματικό προϊόν θα αφαιρεθεί από την αξία που θα σας επιστραφεί τα έξοδα αποστολής που καταβάλαμε για τη δωρεάν αποστολή
2) σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλετε σε δικό μας λάθος ή οφείλετε σε ελαττωματικό προϊόν θα λάβετε ολόκληρη την αξία πίσω.

ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ

Ορισμένες φορές δέματα επιστρέφουν σε εμάς επειδή για διαφόρους λόγους δεν παραδόθηκαν. Όταν μας επιστραφεί ένα δέμα το οποίο έχει πληρωθεί ήδη πιστώνουμε το λογαριασμό του πελάτη (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιστροφή του δέματος και εάν επιθυμεί να το αποστείλουμε και πάλι θα πρέπει να καταχωρήσει εκ νέου την παραγγελία στο www.led-market.gr

Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα δέμα μπορεί να μην παραδοθεί είναι οι ακόλουθοι:

Λάθος διεύθυνση. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε δύο φορές ότι η πλήρης διεύθυνση που καταχωρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σωστή.

Αλλα προβλήματα της διεύθυνσης. Μερικές φορές η ετικέτα μπορεί να αλλοιωθεί κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και να μην είναι αναγνώσιμη από το μεταφορέα. ’Άλλες φορές ο μεταφορέας μπορεί να αφήσει το δέμα σε λάθος διεύθυνση.

Αποτυχημένες προσπάθειες παράδοσης. Η εταιρεία κουριερ θα προσπαθήσει 3 φορές να σας παραδώσει την παραγγελία σας. Εάν αυτό δεν σταθεί εφικτό το δέμα θα μας επιστραφεί.

Άρνηση από τον παραλήπτη να το παραλάβει.

Ευθύνη www.led-market.gr

Η www.led-market.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του και τα οποία ελαττώματα δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθούν πριν την αποστολή των προϊόντων (λόγω συσκευασίας κλπ). Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΩΝ

Θα σας ενημερώσουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα αν κάποια είδη από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμα.

Με τον όρο Διαθεσιμότητα εννοούμε το χρόνο που θα μεσολαβήσει από την λήψη της παραγγελίας σας έως την ώρα που η παραγγελία σας θα παραληφθεί από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Στο χρόνο αυτό θα πρέπει αν προσθέσετε και τον προβλεπόμενο χρόνο για να φτάσουν τα παραγγελθέντα είδη στον τόπο σας.

Για όλα τα είδη μας η διαθεσιμότητα είναι είτε άμεση είτε εντός 3 εργασίμων ημερών από την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας ή στους προμηθευτές- διανομείς αυτών. Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις να έχει εξαντληθεί το απόθεμα. Επίσης, υπάρχουν νέα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή, έχουν παραγγελθεί από εμάς και αναμένονται. Τέλος, υπάρχουν και προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί και είναι άγνωστο πότε ο κατασκευαστής θα προχωρήσει σε επανακατασκευή.

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις θα ενημερωθείτε άμεσα από την Εταιρία μας πρώτα τηλεφωνικώς και σε περίπτωση δεν σας βρούμε τότε γραπτώς στο E-Mail που έχετε δώσει στον λογαριασμό σας.

 


Συνέχεια